Bezorgservice – Apotheek Velserbroek – Velserbroek

Apotheek Velserbroek

A. Jacobsstraat 200 - 220 1991PW Velserbroek Tel:023-5201212

Bezorgservice

Thuisbezorgen

 • Thuisbezorgen medicijnen en hulpmiddelen

  Bent u niet in de gelegenheid om uw medicijnen en/of hulpmiddelen op te halen bij uw apotheek? Dan bezorgen wij uw medicijnen en hulpmiddelen gratis. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag tussen 15.00-19.00 uur. Wanneer uw e-mailadres bij ons bekend is, ontvangt u een mail zodra uw medicijnen worden bezorgd.

  Zo werkt de bezorgservice:

  • Stuur een mail naar info@apotheekvelserbroek.nlof bel 023-5201212 (keuze 2) om eenmalig uw medicijnen te laten bezorgen.
  • Vul onderstaand formulier in als u uw medicijnen standaard wilt laten bezorgen. U kunt daarin aangeven of u de medicijnen en of hulpmiddelen via uw brievenbus geleverd wilt krijgen. De medicatie.
  • Bent u niet thuis als onze bezorger langskomt? Dan proberen onze bezorgers het op een later tijdstip of op de volgende werkdag opnieuw. Wanneer onze bezorgers meerdere malen bij u zijn langs geweest zonder gehoor, blijven de medicijnen in de apotheek liggen en wordt u verzocht om de medicatie zelf op te halen of een bezorgafspraak te maken.

  Formulier thuisbezorgen

 • *Ik geef toestemming aan apotheek Velserbroek om mijn medicijnen in mijn brievenbus te bezorgen. Vanaf het moment dat de medicijnen in mijn brievenbus zijn afgeleverd verklaar ik dat ik zelf verantwoordelijk ben voor deze medicijnen. Er zijn geen huisdieren of (kleine) kinderen aanwezig die bij mijn geneesmiddelen kunnen komen.